Skin Beauty Producten

Alle producten bij Skin Beauty zijn diervriendelijk en niet getest op dieren!

Product Spaaractie

Trouwe klant korting

Herfst- Winteraanbieding

Dr. Baumann Classic

Een gezonde huid is altijd een mooie huid. Dr. Baumann Classic producten staan bekend om de uitstekende gezondheidskwaliteiten en zeer tevreden gebruikers. Alle producten voldoen aan de extreem strenge bionome kwaliteitscriteria en zijn

* Samengesteld uit huidverwante ingrediënten, 
* Minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen,
* Hebben een aangename geur zonder toevoeging van parfum,

* Vervaardigd uit hoogwaardige natuuroliën,
* Diervriendelijk: dierproefvrij zonder ingrediënten van gedode dieren,
* Milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

 

BeauCaire

BeauCaire is het kleine zusje van ons topmerk Dr. Baumann. Met lagere concentraties werkstoffen, een eenvoudigere verpakking en een goedkopere natuurolie als basis. Zodat u ook bij een kleiner budget toch van de voordelen van een bionome huidverzorging kunt genieten. De kwaliteit van alle producten is gegarandeerd vanwege het gebruik van milde huideigen en huid-, dier- en milieuvriendelijke ingrediënten. Zonder minerale olie, parfum en chemische conserveermiddelen.

SkinIdent

Dr. Baumann SkinIdent is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines. De producten zijn:
* Volledig samengesteld uit 100% huid identieke ingrediënten, * Minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen, * Hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum, * Diervriendelijk: ze bevatten geen ingrediënten van gedode dieren en zijn dierproefvrij, * Milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

Dr. Baumann huidverzorging exclusief voor mannen

Goede huidverzorging is ook voor mannen belangrijk. Een mannenhuid verschilt aanzienlijk van een vrouwenhuid en heeft een andere verzorging nodig. Ook de producten uit onze mannenlijn zijn vrij van allergene conserveringsmiddelen en geurstoffen. Kies wat het beste bij je past: praktisch en makkelijk of uitgebreid en intensief. Ontdek Dr. Baumann huidverzorging exclusief voor mannen.

Dr. Baumann en BeauCaire Zonneproducten

Verzorgd en bruin, met of zonder zon!

Bescherm uzelf en uw familie optimaal tegen de zon en geniet volop van het heerlijke weer. Voorkom huidbeschadiging door verbranding en huidveroudering, of geef uw huid eenvoudigweg extra verzorging. Onze Dr. Baumann zonneproducten hebben alles om uw huid in de zomer in topconditie te houden.
Voor in de zon:

Factor 12 (BeauCaire)
Factor 20
Factor 30
Factor 30 reisverpakking
Factor 15 en 25, olievrij

Zonder zon:

Self Tanning Lotion
(Dr. Baumann / SkinIdent)

Na de zon:

After Sun Lotion

Dr. Baumann Make up

Onze Dr. Baumann make-up is tijdloos, smaakvol en natuurlijk. De foundations en poeders hebben teint corrigerende tinten met verschillende ondertonen die natuurlijk ogen op alle huidtypes. Uiteraard is onze make-up ontworpen volgens bionome criteria en vrij van allergenen en andere bewezen stoffen die schadelijk zijn voor de huid. Supermooi en ook nog eens supergezond!

Acties